Preambul

Am descoperit devreme bucuria lecturii. În mod firesc, de la lecturile întâmplătoare din primii mei ani de „cititor” am trecut la lecturi sistematice urmărind să aprofundez subiectele ce mi-au stârnit interesul în anumite etape ale vieții.

Unul dintre subiectele care mă interesează în mod deosebit este ezoterismul. Conform definiției, informația ezoterică este informația accesibila unui număr restrâns de inițiați. Deși acest site este accesibil, teoretic, oricui are acces la internet, ma bazez pe faptul ca informațiile din el deși vor putea fi citite de toată lumea vor putea fi înțelese doar de cei care deja sunt pregătiți interior pentru  a le savura.

Atunci când citesc obișnuiesc sa subliniez pasajele care conțin informații pe care le consider valoroase. În acest site voi urmări să adun la un loc astfel de informații valoroase care conțin răspunsurile pe care le-am găsit pentru întrebările mele legate de rostul universului și rostul meu în acest univers.

Voi urmari să precizez (acolo unde știu) și sursa de unde am selectat informația așa încât, dacă veți dori să aprofundați subiectul să o puteți face foarte ușor accesând referința indicată.

Voi fi bucuros dacă aceste răspunsuri vă vor fi de folos și vouă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.